Skip to content

Samsung televisie “The Frame” by Yves Béhar

Het is mogelijk om de "the Frame" in onze showroom te bestellen. Met onze unieke winkel ID code geniet u premium service wat oa inhoud aflevering bij u thuis, installatie, 24uurs reparatie service in geval van.

Bij de installatie wordt "the Frame" op pootjes geplaatst en in gebruik genomen, u krijgt een uitleg hoe "the Frame" te bedienen.

Ofschoon de wand montage eenvoudig is kunt u daarna ook met MAS een afspraak maken om"the Frame" bij u aan de muur op te hangen.

U kunt online ook onze winkel ID gebruiken voor de premium service

WINKEL ID: MAS01

Samsungs nieuwe televisie The Frame, ontworpen door Yves Béhar, laat kunstwerken zien als je geen zenders kijkt.

The Frame is Samsungs nieuwe design-tv, van de hand van de bekende designer Yves Béhar. Het doel is een televisie die verdwijnt in je interieur als hij uit staat. Dan schakelt hij over op een speciale kunstmodus, waarbij The Frame een van honderd beschikbare kunstwerken weergeeft. Samsung kondigde de tv aan in het Louvre in Parijs.

Voor The Frame komen lijsten in wit, zwart en houtfineer beschikbaar. De kunstwerken zijn speciaal voor The Frame gekozen en gedigitaliseerd. Ze zijn afgestemd op de verschillende lijsten. Het scherm past automatisch de helderheid aan het omgevingslicht aan dankzij ingebouwde sensoren. De tv gaat ook vanzelf uit als hij detecteert dat er niemand in de kamer is. The Frame is dankzij een No Gap Wall-mount en draadloze connectie zonder dat er kabels zichtbaar zijn aan de muur te hangen. Er komt ook een optionele standaard.

Nu te zien bij ons in de showroom!