MAS-INTERIEUR-STOFFERING

Stoffering

De stoffering van een woning bepaalt voor een groot deel de sfeer. Tegelijkertijd moet zij aan allerlei functionele eisen voldoen. Alle onderdelen moeten op elkaar afgestemd worden om het gestelde doel te bereiken.

Wij helpen graag met het samenstellen van de materialen en systemen om alles tot een mooi en praktisch geheel te maken. MAS Interieur is dealer van een aantal toonaangevende fabrikanten van meubelstoffen en gordijnstoffen, raambekledingsystemen en behang.

Voor alle producten kunnen wij, indien gewenst, zorgdragen voor festonneren (maken) tot en met het installeren op locatie.

Werkwijze Gordijnstoffen

Gordijnen kunnen verschillende functies hebben. Of het nu gaat om vitrage, in between, lichtdoorlatende of verduisterende stoffen, voor al deze toepassingen hebben wij materialen van diverse fabrikanten. Wij kunnen alle mogelijke stoffen leveren en verwerken op diverse rail of roede systemen. Wij komen desgewenst, opmeten en monteren op locatie.

Werkwijze Zonwering

Zonwering kan uitgevoerd worden in diverse systemen. Dit kan gaan om Roman Blinds, vouwgordijnen, horizontale lamellen, plisségordijnen maar ook om paneelgordijn of rolgordijn. Wij kunnen u helpen bij de keuze van het juiste product voor uw situatie. Voor een juiste keuze en uitvoering meten wij graag op locatie. 

Werkwijze Meubelstoffering

Wanneer u overweegt uw bestaande meubels op te knappen, hebben wij een collectie meubelstoffen die wij hierop kunnen laten verwerken. Het binnenwerk kan ook worden vernieuwd en wij komen het meubel bij u halen en na herstoffering bij u terugbrengen. 

Werkwijze Vloerbedekking

Vloerbedekking kan bestaan uit verschillende materialen. We maken onderscheid tussen harde en zachte vloeren. MAS Interieur helpt u met het uitzoeken van het juiste materiaal voor uw situatie. We komen op locatie de ruimte inmeten en bekijken dan wat er nodig is als ondervloer. 

Werkwijze Wandbekleding

Voor wandbekleding of wandbespanning hebben wij een exclusieve collectie materialen. Wij beschikken over professioneel geschoold en ervaren personeel voor het toepassen en verwerken