www
MAS interieur winnaars cadeaubon
15 januari 2016
Show all

Serif TV bij MAS interieur

serif tv mas interieur

Tot 31 maart leverbaar

Nu bij MAS interieur, de Serif TV van de gebroeders Bouroullec

SERIF TV is een subtiel ontwerp dat perfect past in elke moderne leefomgeving. MAS interieur geeft u de mogelijkheid deze stijlvolle en moderne TV te bestellen via de site van Serif TV met de speciale winkel ID code MAS01. De TV wordt dan binnen 24 uur gratis bij u thuis afgeleverd en geinstalleerd. Daarnaast krijgt u een jaar extra garantie.

Serif TV

Het TV ontwerp van de gebroeders Bouroullec verschilt van wat je normaal in de electronica winkels tegen komt. Alleen bij de geautoriseerde dealers van VITRA, zoals MAS interieur, is de Serif TV te bewonderen.

Serif is vernoemd naar letters met een schreef; van de zijkant ziet het toestel er uit als een hoofdletter I uit een serif-font.
“Dat geeft de tv een logische proportie”, zeggen de gebroeders Bouroullec.

Zo moet de Serif beter binnen een mooi ontworpen interieur passen, vandaar de samenwerking met Vitra. En omdat goed design volgens Vitra en Samsung respect verdient, staan de prijzen van de tv’s vast.

Serif TV is in drie maten te koop. Elk formaat heeft een ander scherm: de kleinste is HD-ready, de middelste full-HD en de grootse ultra-HD.

Bij ons in de showroom zijn alle drie de modellen te zien met de diverse kleurstellingen.
Large (40 inch) € 1.499,00
Medium (32 inch) € 999,00
Small (24 inch) € 699,00    

 

Serif TV bij MAS interieur
MAS interieur TV Serif
Nederlands