Interieuradvies

Interieurontwerp is een persoonlijk en creatief proces waarin wij u willen meenemen en de weg wijzen. Wij zoomen in op details zonder het totaalconcept uit het oog te verliezen. Wij vertalen
uw wensen en ideeën naar concrete plannen en uitvoering. U houdt zelf de controleren bepaalt hoe snel en hoe ver wij gaan. Onze drijfveer is om uw woonplezier te verhogen.

Ons persoonlijk advies is maatwerk, wij staan voor u klaar voor vragen over meubilair en merken maar ook over herinrichting en verbouwingen. Op basis van uw wensen maken wij een totaalplan waarbij wij keuzes in meubilair integreren met stoffering, een lichtplan of kunstadvies. En dit is nog niet alles. ..

Architectuur

Architectuur betekent bij MAS dat wij voor u niet alleen een inrichtingsvoorstel kunnen maken maar voor een verbouwing ook bij ons terecht kunt. Met de MAS studio kunnen we zorg dragen voor een volledige verbouwing. Dit kan zijn van een deur verplaatsen tot het bouwen of verbouwen van een gehele woning.

Om uw smaak en voorkeuren te integreren in een logisch geheel zijn goede logische plattegronden en ruimtelijk overzicht van het geheel essentieel. Een verbouwing is intensief en complex proces met grote maar vooral heel veel kleine beslissingen. We streven ernaar om technische en kosten implicaties in het geheel mee te ontwerpen. Maar vooral het scheppen van een natuurlijke en logische interieur is ons streven.

goskerontwerp architectenbureau zuid holland den haag masinterieur
Nederlands