Interieuradvies

Interieurontwerp is een persoonlijk en creatief proces waarin wij u willen meenemen en de weg wijzen. Wij zoomen in op details zonder het totaalconcept uit het oog te verliezen. Wij vertalen
uw wensen en ideeën naar concrete plannen en uitvoering. U houdt zelf de controleren bepaalt hoe snel en hoe ver wij gaan. Onze drijfveer is om uw woonplezier te verhogen.

Ons persoonlijk advies is maatwerk, wij staan voor u klaar voor vragen over meubilair en merken maar ook over herinrichting en verbouwingen. Op basis van uw wensen maken wij een totaalplan waarbij wij keuzes in meubilair integreren met stoffering, een lichtplan of kunstadvies. En dit is nog niet alles. ..

Architectuur

MAS Interieur heeft een eigen architect in huis: Gosker Ontwerp. Deze expertise helpt u bij het maken van de juiste en de voordeligste besluiten voor uw verbouwing. De kennis en ervaring die
wij bundelen is uniek en zorgt ervoor dat wij verbouwingen van klein tot groot op een professionele manier kunnen begeleiden.

Uw voordeel is dat wij al nadenken over interieuraanpassingen tijdens de ontwerpfase van uw verbouwing. Dat komt het creatieve proces ten goede en bespaart u tijd en geld.

Met dit totaaladvies willen wij voorkomen dat u gaandeweg het proces voor verrassingen komt te staan. Ook voor kleine projecten zoals herindeling van een etage, badkamer of keuken kunnen wij creatieve oplossingen bieden welke tijd en geld besparen.

Het is onze passie om ons vak op deze manier uit te oefenen.

goskerontwerp architectenbureau zuid holland den haag masinterieur
Nederlands